Malmö kopenhamn


malmö kopenhamn

din webbläsare och försök igen. Den internationella flygplatsen Kastrup ligger 7 km söder om staden, på ön Amager. Många av de finare restaurangerna tar bra betalt och mat och dryck på gatan kan kosta en slant. Mera naturvetenskap finns på Zoological Museum (the Natural History Museum of Denmark). Då är Köpenhamn helt rätt ställe.

På den här promenaden kommer man förbi 15 sevärdheter i Köpenhamn, bland annat Nyhavn, Amalienborg, Langelinie och Den lilla sjöjungfrun.
Hemorten Köpenhamn Vi åker genom södra Sverige mot Malmö och gör ett kaffestopp längs med vägen.
Via Öresundsbron tar vi oss över till.

Ett par mil söder om staden ligger arken Museum for Moderne Kunst, som ofta visar intressanta utställningar. På många håll i staden finns även trendiga vin- och cocktailbarer, där stadens mer sofistikerade invånare gärna avnjuter ett glas. Ingår: Buss t/r en helsingborgs konserthus 2017 övernattning i insides dubbelhytt en frukostbuffé en middagsbuffé inklusive en dryck. Här finns även Nationalmuseet och Glyptoteket (Ny Carlsberg Glyptotek). Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. Kanalen grävdes ut av svenska krigsfångar, som ett alternativ till den tidigare hamnen. Vi vaknar utvilade efter en natt till havs och startar dagen med en stor frukostbuffé.

Köpenhamn på internet
Flyg till/från Köpenhamn i Danmark Boka flygbiljett
Hotell i Köpenhamn - Boka hotellrum Nordic Choice Hotels
Resor i juni från Köpenhamn billiga resor till solen med


Sitemap