Systemvetenskap umeå flashback


systemvetenskap umeå flashback

utvärderingsstudier och litteraturstudier. Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot design, interaktion och innovation. Datorer har blivit en viktig del av våra liv.

Om utbildningen, det finns ett stort behov av att förstå, använda och designa IT-system för verksamheter så att rätt effekter uppnås. Utbildningen har lagts till i listan till höger. Undervisningen bedrivs framförallt i form av föreläsningar, workshops, seminarier och gruppövningar. År 3, iT ledning, styrning och strategi, kursen introducerar teorier om sociala processer, förändring och ledning i organisationer.

Systemvetenskap med inriktning design Kurser på programmet - Tillämpad informationsteknologi

Interaktionsdesign, interaktionsdesign är kunskapen om hur IT- produkter och tjänster ska designas så att de blir användbara i sina sammanhang. Kursen förmedlar hur beslutsstöd används för att välja ut och sammanställa användbar information från befintliga system, dokument, personliga kunskaper och/eller affärsmodeller. På vissa kurser arbetar du självständigt, men med handledning av lärare. IT finns även som en naturlig del av fritiden - vi spelar spel på datorer och mobiltelefoner, delar foto och film med varandra via nätet och upprätthåller våra sociala nätverk som Instagram och Facebook. I projektet ges en grundläggande förståelse för hur ett affärssystem ser ut, aktuell forskning inom området samt analys av hur ett företag använder affärssystem för att stödja affärsprocesser och ledningen av företaget. I kursen förmedlas teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i utveckling av ett IT-baserat informationssystem med hjälp av objektorienterad analys, modellering och programmering.

Smycka i lund flashback, O ' Learys umeå onsdag,


Sitemap