Frisör lund barnklippning


frisör lund barnklippning

Lund!Vi erbjuder en mängd olika behandlingar Läs mer 5 (42). Jag är salongsinnehavare, frisör. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. Jag arbetar för nöjd frisörkund och med kvalitee på frisörbehandlingarna och endast med certifierade godkända grönsalong hårvårdsprodukter.

Hälsohuset monica lundström ängelholm
Ekonomihögskolan lund bibliotek
Fyrislundsgatan 80 uppsala universitet

Mitt yrke är min hobby och mitt jobb är min passion. Vi hjälper till med utbildning av blivande frisörer och tar endast in trainees som går på skolor som berättigar till Gesällbrev. Vi kan förändra hela dig på en och samma gång! Den nya prislistan är: Frisörsalongen Barnklippning 230 kr Herrklippning 300 kr Damklippning 350 kr Hårfärg 800 kr Hårfärg inklusive. Läs mer 5 (5). Medlem i Sveriges Frisörföretagare och med långvarig yrkerserfarenhet inom yrket. Vi erbjuder damklippning, herrklippning, barnklippning, färgning, slingning, permanent. Är du intresserad av att få en fin makeup är du välkommen att ta kontakt med oss för att boka en tid. Läs mer på mästarregistret, på denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Läs mer 5 (2).

På samma gång respekt för kundens karisma och personliga stil. Boka din tid idag! Välkomna för en konsultation hos oss. Välkomna för en konsultation hos mig.


Sitemap