Utbredningsområde engelska


utbredningsområde engelska

England och Wales Mustela putorius aureola - förekommer på södra och västra Iberiska halvön Mustela putorius caledoniae - förekommer i Skottland Mustela putorius furo - tamillern har inget naturligt utbredningsområde. Org (engelska läst Tryckta källor redigera redigera wikitext Jensen,. När trädet blommar firas högtiden, hanami. Det är vanligt att individer av samma kön lever i samma område. Likt alla mårddjur är den mycket nyfiken. Heptner Sludskii 2002,. . Koreahalvön samt i de kinesiska provinserna, anhui, Guizhou, Hebei, Heilongjiang, Henan, Hunan, Jiangsu, Jiangxi, Liaoning, Shaanxi, Shandong, Shanxi och Zhejiang. P?id European polecat, ARKive. Den är en dålig klättrare och simmar inte gärna.

utbredningsområde engelska

Illern är främst aktivt i skymningen och på natten, även om den ibland kan iakttas mitt på dagen. A b Harris Yalden 2008,. . Jämfört med den liknande arten mink, som tidigare räknades till släktet. Innehåll, arten förekommer naturligt i Japan,. 2008 Mustela putorius Från: iucn 2010. 7, det förekommer att den förlamar sitt byte genom att sticka in tänderna i dess hjärna, för att kunna förvara det i sin håla så att det kan ätas senare. 482483 Heptner Sludskii 2002,. Illern återfinns i närheten av bebyggelse eller i fuktiga miljöer som vattendrag och våtmarksområden. 1 Underarter redigera redigera wikitext Från 2005 erkänns sju underarter av iller: 9 Mustela putorius putorius - förekommer i västra Europeiska Ryssland, västra Vitryssland, västra Ukraina och centrala och västra Europa. 5, liksom andra mårddjur är illern polygam. Japan se vidare artikeln sakura. Blommorna är vita, rosa eller ibland ganska kraftigt röda.


Sitemap