Borgarskolan malmö öppet hus


borgarskolan malmö öppet hus

närmre inblick hur det är att plugga hos oss. Läs mer, meritvärden, här hittar du meritvärden från de evenemang stockholm idag globen senaste antagningarna. Naturvetenskap och samhälle, program Naturvetenskapsprogrammet, beteendevetenskap, program Samhällsvetenskapsprogrammet. Hur kan vi förbättra innehållet? Den öppnar igen för ansökan den 15 januari 15 februari 2019. På den här sidan kommer vi samla information som kan vara bra att veta inför terminsstarten i höst. Tid: Onsdag 5 december.00-20.00. Kika på våra lokaler och få fördjupad information om skolan. Kolla in våra lokaler och ställ frågor till lärare, elever och studie- och yrkesvägledare. Fyll i formuläret och ange vilket program du är intresserad.borgarskolan malmö öppet hus

Öppet hus / Open Evening Borgarskolan bjuder in till 2 stycken Öppet hus-tillfällen nu under hösten 2018 Skrolla nedåt för att ladda ner samtliga aktuella katalog och poängplaner inför läsåret 2019/2020.
Sveriges äldsta handelsskola som satsar på entreprenörskap, kommunikation och idrott.
930 elever och 75 lärare.
Välkomna till Öppet hus, Malmö, borgarskola, 1 februari 2018.

Till ansökningswebben, ansökningswebben är nu stängd. Vi använder cookies för att mäta trafiken på hemsidan och för statistik. Dina synpunkter är viktiga för oss. Hittade du den information du sökte? Läs mer Öppet hus, här hittar du datum och tider för öppet hus på de skolor som du är intresserad. Vi kontaktar dig för att boka in en tid.

På Malmö Borgarskola är du en del av en kreativ gemenskap, där det internationella perspektivet blir närvarande under hela din studietid. Informationen som samlas in är anonym. Program Ekonomiprogrammet, juridik, program Ekonomiprogrammet, naturvetenskap, program Naturvetenskapsprogrammet. Ny elev på Borgis, har du sökt en utbildning hos oss? Skuggning, du kan anmäla dig för att skugga en klass under en skoldag. Malmö Öppet hus, skuggning, läs mer om Procivitas, ekonomi.


Sitemap