Göteborgs bibliotek skriva ut


göteborgs bibliotek skriva ut

ställen i världen utom Göteborg. 5 september 2012 Per Andersson, komikern, ringer och meddelar att han sjungit Tio timmar i Ullared på en allsångkonsert i Växjö. Filmen Vier Brillen Blues har göteborgs spårvägsmuseum visats på unica-festivalen i Luxemburg, ett slags "VM i amatörfilm och där tilldelats silvermedalj. (Ej offentlig) Offentlig viskonsert i Lerum. Pråkrådet uppmärksammar Vier Brillens tjôtkurs. Bert Karlsson ringer och tjatar hela dagarna och vi måste avvisa honom med allt hårdare metoder. 1 september 2005 Ursäkta att vi varit lite slarviga med att hålla denna sida uppdaterad.

Allt är färdigt och den toyota gävle telefonnummer är inlämnad för produktion. Vier Brillen spelar i Kungälv den 27 september klockan.00. Då blir det viskonsert på Folkets Hus. Igår sjöng Tommy Körberg en Vier Brillen-låt i TV! Funkar det bra, så lägger vi upp resten av musiken också. En lång härlig konsert med fika i pausen. Äntligen börjar inspelningarna av nya skivan, där Vier Brillen utökats med trummor och gitarr. 6 februari 2008 Vier Brillen spelar en timmes visor i Nordstan den 26 april klockan.00. Saxofonisten Wedel kommer att signera böcker på Mariaplans Bokhandel lördagen den 21 december klockan.00.

Viskonsert i Uddevalla på Bohusläns Museum den Vier Brillen håller på att spela in en ny EP med fyra låtar. Vi kan också nämna att vi spelar privata konserter för Spf Billdal, Göteborgsseniorerna, Aktiva Seniorer Lerum, företaget Predicare och Damlogen Vestros. 19 december 2016 Lystring! En hel del personer mejlar oss och undrar när vi skall spela in "Prinsessan Madeleine "Vi skall alla dö en gång" och andra nyare låtar på skiva.


Sitemap