Bo permanent jag husbil


bo permanent jag husbil

Läs hela inlägget Två månader i husbilen på heltid Idag är det två månader sedan jag körde ner till Tyskland och hämtade husbilen. Vi bor i vår husbil, som vi kallar. Det är lite besvärligare men. Läs hela inlägget, eftermontera innerskärmar, jag förstår inte varför men när man köper en husbil för väldigt mycket pengar finns inte innerskärmar eller stänkskydd monterade som standard. Vi rullade av och tog oss några km till bordershop där vi tillbringade natten på deras parkeringsplats. En Fiat modell Chausson Welcome 9, 2006 Är det dyrt att köra en husbil? När man som jag fricampar hela tiden vill man inte dra folks ögon åt sig i onödan.

Spendera mer tid tillsammans. Läs hela inlägget, läderhantverk. Sex timmar på färja är nog max vad man orkar med. I somras drog jag runt med husvagnen i Tyskland under några veckor och letade husbil. För att finansiera så sålde jag mitt lilla radhus, sålde lite men gav bort det mesta av mitt bohag. Jag har köpt husbil och bosatt mig i den på heltid. Min plåtis är väl hyfsat anonym redan som den är men jag ville ändå få den att sticka ut ännu mindre och en sak som gör att det lyser husbil om den är fönstren på sidorna. Efter lite inköp rullade vi dagen därpå till Stralsund där vi parkerade i hamnen intill ett gammalt hamnmagasin.

Den där soppåsen jag hade stående på golvet under bordet en natt, visst hade jag sett och undrat över de där små flisorna av plast där på golvet när jag dagen efter slängde den när. Reviewed by Vis Pop on 16:21 Rating: 5 Äldre inlägg Startsida Prenumerera på: Inlägg ( Atom ). Det var bra men jag ville förlänga säsongen här i min husbil och lägga på så mycket jag fick plats med. Nu är det genomfört och kul att titta på den film jag spelade in då om mina funderingar. Läs hela inlägget Äntligen bor jag i husbil på heltid. Även om jag inte är hemma i husbilen försöker jag att få det att se ut som om jag är där.


Sitemap