Psykoterapi lund


psykoterapi lund

Parterapi och familjerådgivning hjälper er att bryta negativa mönster och att lösa relationsproblem. VÅR filosofi, vi kombinerar teorier och erfarenheter från olika terapeutiska inriktningar för att möta dina eller era behov. . Parterapiinstitutet erbjuder parterapi enligt en av de främsta metoderna i världen idag, Emotionally Focused Therapy for Couples (EFT). Välkommen till Terapi i Lund och terapeut Monica Lawenius! Vi på Institutet för Psykoterapi arbetar med: Psykodynamisk terapi (PDT kBT kort, gestaltterapi, kroppsorienterade metoder.

Här får ni stöd i att lyssna till varandra och själva vara tydliga med önskningar och behov. Fokuserad korttidsterapi med kognitiva metoder. Vår erfarenhet säger oss att människor har kraft att förändra sin situation, även om utgångspunkten kan vara svår. Jag har avtal med Region Skåne.

Centralt i Lund, du hittar Institutet för Psykoterapi ifpt centralt i Lund och här medborgarskolan uppsala dans har vi funnits sedan 1985. Det sjätte sinnet - om mentalisering och "tankeläsning". Våra möten kännetecknas av närvaro, empati och engagemang. . I familjeterapi arbetar vi med låsningar i samspels- och kommunikationsmönster samt svårigheter att hantera konflikter och olikheter. Du behöver inte remiss för att komma till oss. Skicka mail till dennes mailadress. . Högkänslighet - om människor som analyserar, tänker och känner på ett djupare sätt. Personlig utveckling är något som pågår under hela livet och det är aldrig för sent att börja arbeta med sig själv. Vårdval psykoterapi KBT och PDT. Upptäck mer av dig själv! Stress och hjärnan - så funkar det!

Jag har mött hundratals barn, ungdomar och föräldrar med olika bekymmer. Ibland är anledningen till kontakt mer en längtan efter att bli mer sig själv och utvecklas. Läs mer om våra olika terapiformer.


Sitemap