Hotell rullan i uppsala


hotell rullan i uppsala

Grand Hotell Hörnan kan du boka på nätet från 967 kr/natt. För riktigt bra priser på hotell i Uppsala rekommenderar vi att du tar en titt på de hotell vi sammanställt här. Hotellet har en relax och gymavdelning. Clarion Hotel Gillet (3/5 i kundbetyg för en kostnad som börjar på 1144 kronor per natt kan du övernatta i Uppsala på Clarion Hotel Gillet. I hotellet finns en större festvåning med vädret Göteborg 10 dagar dc en kapacitet på upp till 50 personer. Grand Hotell Hörnan har 37 rum och sviter. Best Western Hotel Svava (4/5 i kundbetyg hos Best Western Hotel Svava kan du övernatta i Uppsala från 894 kr/natt. Clarion Hotel Gillet tar emot konferensgäster. Bland hotellen i Uppsala erbjuder Hotell Stella övernattning från 743 kr/natt. Det är alltid bra om du är ute i god tid när du ska boka ett hotell i Uppsala. Hotellet ligger i ett expansivt och modernt affärsområde bara ett stenkast från E4:an och Arlanda flygplats.hotell rullan i uppsala

Restaurang Rullan på Polacksbacken serverar bland annat dagens vegetariska rätt och dagens soppa till lunchen. Hotell i Uppsala med nära till allt.

Svart butik uppsala
Transport uppsala stockholm

Hotell i Uppsala, med vårt populära koncept med en enastående service där både parkering, gym och fritt internet ingår, blir vistelsen på hotellet välkomnande, personlig och bekväm. City Stay Uppsala (4/5 i kundbetyg). Du når Scandic Uplandia på telefonnummer. Detta escalier stockholm hotell, som har 133 rum, är ett utmärkt alternativ för dig oberoende om du är i Uppsala på semester eller i tjänsten. Clarion Hotel Gillet (Dragarbrunnsgatan 23) är ett hotell mitt i Uppsala som håller hög klass. Bland hotellen i Uppsala erbjuder Hotel Kvarntorget Uppsala övernattning från 707 kr/natt. I området finns flera multinationella företag, däribland Ikea, Fresenius Kabi och Thermo Fisher. Detta högklassiga hotell började byggas år 1906 men genomgick nyligen en stor renovering, utan att man för den skull övergav den gamla stilens elegans. Du kan skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till hotellet i Uppsala från sajten Map24. Skulle det uppstå något frågetecken i samband med din bokning så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet i Uppsala.


Sitemap