Buss från kastrup till malmö


buss från kastrup till malmö

någon av våra återförsäljare eller ringa. För återlösen av biljett, kontakta oss via vårt kontaktformulär. SJ boka en biljett hela vägen fram till Kastrup. Betalstationen ligger på den svenska sidan, vilket innebär att när du kör ifrån den danska sidan så sker betalningen sedan du kört över. Cyklar får tas med utan kostnad i mån av plats (med undantag för resor till och från Nynäshamn/Destination Gotland där cyklar ej får tas med oavsett platstillgång). Res till Köpenhamn med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Inför tillbakaresan kan du, förutom i Skånetrafikens och SJs utplacerade biljettautomater, även köpa din tågbiljett på DSBs biljettkontor som ligger i Terminal 3 precis före rullbanden som leder ner till tågstationen. Kan du själv ta dig i och ur bussen kan du resa med oss.

Köpenhamn har flera gånger utsetts till världens bästa stad att leva och. I åtta år i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i hela persontransportbranschen vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Planerar du ett besök i Danmarks huvudstad kan vi rekommendera dig att besöka eller klicka här för att läsa med om Köpenhamn.

Shopping: Det klassiska butiks- och promenadstråket mellan Kungens Nytorv och Rådhusplatsen heter Strøget. Om du häver köpet har du bara rätt till återbetalning av den del av biljettpriset som avser tiden som är kvar på periodbiljetten. Bagage Ömtåligt bagage ska vara väl emballerat. Öresundsbrons betalstation är indelad i gröna, blå och gula banor för olika typer av betalsätt och fordon. I Köpenhamn finns också många vintagebutiker med underbara kläder, skor och smycken från förr. Reser du mer långväga ifrån så kan du direkt hos.

Köpenhamns flygplats till Malmö tågbiljett, Syrisk restaurang malmö gågatan, Sandra lundahl malmö, Buss från helsingborg till stockholm,


Sitemap