Punktering bildäck uppsala


punktering bildäck uppsala

- HäggvikStockholm - Kungens KurvaStockholm - NackaStockholm - För reparation av stålradialdäck. Däckhotell i, uppsala, däckias däckhotell när du inte har plats för dina däck hemma! Victoria Söderlindh - Arkitekt på Blooc. Telefontider, tel:, måndag-Fredag 7:00-17:00, lunchstängt 12-13. Ett av dem har orangeri där du kan njuta.

Efter att vi har bytt dina däck förvarar vi dem tryggt till det är dags för nästa byte. Läs mer här, behind the scens från dagens film-inspelning i visningshuset. Vi brinner för bostäder! Däckbyte tryggt och snabbt, ont om tid? Läs mer här, vi förespråkar Slow-Living. Vill du boka tid för däckskifte gör du det enkelt genom att fylla i ditt registreringsnummer här på sidan och klicka på fortsätt. Läs mer här, sommarvärmen håller sig kvar och orangeriet skapar vackert skuggspel på träfasaden i Täby.

Uppsala gummiverkstad: Däckverkstad däckservicepunktering bildäck uppsala

Smäll uppsala 2018
Jumkil skola uppsala

Möllersvärdsgatan 8, 754 50 Uppsala (Se på karta) Öppettider. Våra bostäder får dessutom rätt pris, så att många fler har råd att hyra eller köpa. På Blooc arbetar vi bästa rock bar stockholm utifrån ett Slow-design- perspektiv, vilket innebär att vi förbättrar våra bostäder istället för att rita om och rita nytt i varje nytt projekt. Byt dina däck hos oss på Däckia så ser vi också till att dina däck har bra mönsterdjup och är i bra skick. Produktdata, artikelnummer 600209, garanti. Måndag-Fredag 8:00-17:00, lördagar, stängt, söndagar, stängt. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.


Sitemap