Korttidsboende fruktvägen 904 36 umeå


korttidsboende fruktvägen 904 36 umeå

särskilda boendeformer för personer med funktionshinder 88102 - Öppna sociala insatser för personer med funktionshinder 87901 - Heldygnsvård med boende. Dödsbon och konkursbon, enkla bolag, enskilda näringsidkare, ideella föreningar som inte har någon verklig huvudman. Källa: Bolagsverket, verkliga huvudmän och bolagskontroll -. Funktionshinderomsorgen i, umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Fruktvägen är trevligt att promenera. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och. Nyckeltal och resultat, bolaget skall bedriva omsorgsverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Terrängen runt gruppbostaden är flack och lämplig för cykelturer.

Korttidsboende - omsorg, funktionsnedsättning, korttidsboende, gruppboende, dagverksamhet, äldreomsorg, anhörigstöd, äldreboende - företag, adresser, telefonnummer. Fruktvägen 3B 904 36 Umeå. Ändra Fruktvägens Gruppbostads uppgifter Fakta om Fruktvägens Gruppbostad. Kandidatvägen är ett korttidsboende för ungdomar och unga vuxna med utvecklingsstörning och är anpassat för ungdomar som även har fysiska funktionsnedsättningar. Korttidsboendet ligger i en fristående byggnad med närhet till lekparker och grönområden.

korttidsboende fruktvägen 904 36 umeå

Visa större karta, fruktvägens Gruppbostad finns även på 219 andra adresser. Den har ett stort rum som även kan utrustas med trinettkök, om du vill. Utomhus finns en gemensam altan och en stor, lummig gård med både växthus och trädgårdsland. Övrigt 2 platser Ostvägen, tillsvidare anställning, heltid på schema dag/kväll/jourkombi, helg. Korttidsboende verkställer korttidsvistelse till ungdomar med funktionsvariationer upp till. Du bor i en ljus lägenhet på cirka 35 kvadratmeter. En verklig huvudman kan också vara de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem. På boendet finns trygghetslarm. Vi erbjuder ungdomen en trygg vistelse med möjlighet till social gemenskap och meningsfulla aktiviteter. Vi förutsätter också att du är självständig och kan ta egna initiativ.

Kvinnor gym Umeå
Flyg umeå stockholm ungdom
Husläkarna umeå provtagning


Sitemap