Boka bord stockholm födelsedag


boka bord stockholm födelsedag

finns precis runt hörnet. Ulrika, vår bröllopsspecialist, har stor erfarenhet och lämnar ingenting åt slumpen. Hit kommer du vare sig det är för att avnjuta en tre-rätters middag i den moderna och tidlösa matsalen, dricka en kall öl i baren eller helt enkelt behöver en kopp varm rykande kaffe. En musikinspirerad atmosfär, se till att efter er måltid utforska vår omfattande kollektion av musikmemorabilia, saker som tidigare tillhört de största musiklegenderna genom tiderna. #hrcstockholm, dela med dig av din upplevelse hos oss. Klicka här, populära städer hos BokaBord, hitta nya och gamla favoriter i din stad. Drycker på Farang, när vi väljer viner till Farang utgår vi mestadels från maten som vi serverar.

Maila oss på: Boka bord nu, för grupper upp till 7 personer ni kan göra er bokning online. Vårt cafe ligger i närheten av många vackert bevarade byggnader, stora slott, gotiska kyrkor och museum som berättar historien om vår 700 år gamla stad. På Restaurang Farang tillreder vi rätter med autentiska asiatiska smaker som skapas av noggrant utvalda fräscha råvaror, moderna matlagningstekniker och hantverk utan genvägar. Våra rätter har en stor smakvariation och behöver drycker som klarar av att matcha de asiatiska tonerna.

I denna tidigare stockholm nöje 2019 industrihall har vi bevarat en del av den unika miljön som tillsammans med den rustika interiören bidrar till en minnesvärd upplevelse. Smutta på en Hard Rock-cocktail eller sätt tänderna i vår Legendary Burger. Välkommen till Restaurang Farang! Psst glöm inte att följa oss på @hrcstockholm, beläget i hjärtat av Sveriges huvudstad har Hard Rock Cafe serverat enastående amerikansk matkultur i mer än. Restaurang Farang bjuder dig på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Genom att kombinera den unika mat- och dryckesupplevelsen med en varm och personlig service vill vi bjuda dig på oförglömliga, inspirerande och avkopplande möten, människor och mat emellan.


Sitemap