Trek göteborg


trek göteborg

åretrunt-pendlarcykel för dig som har lite längre avstånd att pedla. Trek tillverkas i egna anläggningar i USA, Tyskland och Taiwan. Är hyrbil stockholm billiga london gatwick du van cyklist? I våra butiker hittar du hundratals modeller. Här finns ett stort utbud av Mountainbikes, racercyklar, elcyklar och hybrider. Vi ser till att ha gott om personal i butiken. Säkra cyklar för unga cyklister i olika åldrar.

Trek göteborg
trek göteborg

Göteborg ögonbryn
Göteborgs universitet anna gustafsson

Perfekt för dig som vill kombinera transport med träning! Själva cykeln: I våra butiker hittar du ett brett utbud av kvalitetscyklar oavsett om du är barnfamilj, vardagsmotionär eller tävlingscyklist. Vi erbjuder Bikefit, provcykling och har även Demo MTB cyklar för lite tuffare tester. Under kategorin, barncyklar kan du hitta en säker cykel till ditt barn eller barnbarn. BMX cyklar Cyklar som tål hårdare tag. Mer om Trek kan du läsa här: Trek Bikes, i vår cykelaffär finns även hybrid- och elcyklar från märket Nishiki som tillverkas här i Göteborg. Trek, bicycle Corp med varumärkena, tREK och Bontrager är idag världens näst största företag i cykelbranschen och det företag som av många anses vara teknikledande och det företag som investerar mest i forskning och produktutveckling i den egna anläggningen i USA. Mountainbikes MTB, för dig som vill uppleva cykling i skog och terräng. Trek cyklar byggs och utvecklas av, trek, bicycle Corp. Trek Bicycle föddes 1976 i Waterloo, Wisconsin, USA och är idag världsledande inom cykeldesign, med fokus på kvalitet. Trek var det första företaget som i stor skala och med framgång använde kolfiber i ramar och anses vara pionjären på området fram till idag. Köp en citybike eller standardcykel om du vill cykla fort och bekvämt samt har behov av praktisk utrustning som pakethållare och skärmar.

Här nedan hittar du högkvalitativa cyklar från Amerikanska. Trek och Göteborgsbaserade Nishiki. Partner retailers are experts in all things.


Sitemap