Randstad helsingborg


randstad helsingborg

arbeta självständigt. Till supporten, vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Helsingborg. B-körkort är ett krav.randstad helsingborg

Vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom kompetensområdena HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, lager, logistik, produktion och vård. Randstad har 15 lediga jobb i Helsingborg. Vi erbjuder jobb inom många olika branscher. Se vilka jobb som är lediga just nu och ansök redan idag. Helsingborg, Skane Lan - Kom till Öresundskraft och arbeta som Driftingenjör en roll där du får vara med på en förändringsresa med fokus.randstad helsingborg

Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå, läs mer om våra spännande tjänster och hur Scania är som arbetsplats!
Läs mer jobba hos telia.
Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor.
Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor.

Vi söker dig som har ett stort engagemang inom elkraftsområdet och en nyfikenhet som gör att du alltid vill lära mer och försäkrar dig om att du har rätt kunskap för att kunna utföra de olika delarna av din tjänst. Du ska ha vana av att arbeta med olika system och ha stor datorvana. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Kvalifikationer, vi ser att du har en högskoleutbildning inom elkraft, automation, energi eller arbetslivserfarenhet som motsvarar sådan utbildning. Det ökar dina möjligheter att bli kontaktad med relevanta jobberbjudanden. . Arbetstiderna kommer bestå av pass; dag, kväll, natt och/eller helg. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Arbetsgivare: Öresundskraft AB, ort: Helsingborg. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Hbtq helsingborg
Jan andersson helsingborg
Solfångaren - maria församling - svenska kyrkan helsingborg


Sitemap