Solfilm fönster stockholm


solfilm fönster stockholm

värmen och ljuset att göra. Sortimentet finns i olika varianter för att kunden skall få en passande färg till fasad eller husdesign. Solen bildar solbländning på datorskärmen eller på TV-skärmen. Dessa Solskyddsfilm reflekterar solvärme med 65 -85 beroende på den specifika modellen. Filmerna ger en hög grad av värmeisolering. Balanserar reflexionerna PÅ DIN SKÄRM. Den möjliga effekten av dessa filmer är en minskning av temperaturen i rummet med 68 grader på en varm solig dag, maximalt skydd mot bländning och UV-strålning. Show error, error: 4) Application request limit reached. Exempel på hur man väljer solfilm fönster hemma.

solfilm fönster stockholm

Hör av dig till oss så ger vi en kostnadsfri offert och rådgivning kring vad vi tror skulle passa i din lokal eller ditt hem. Affärsidén var att genom att göra extremt noggranna installationer av solskyddsfilm på bilar och fastigheter tillgodose kunder med höga krav på kvalitet och service.

Teknisk projektledare jobb stockholm
Billiga spa hotell i stockholm
Clas ohlson stockholm sveavägen

Solfilm av denna typ kan ta bort solstrålar upp till 80 och reflektera upp till 90 av solens värme som passerar genom glaset. Genom att glaset isoleras sänks även uppvärmningskostnaderna på vintern eftersom värmeutsläppet via rutorna minskar. För mer information kan ni klicka in i varje kategori. Även under en resas gång kan det bli riktigt varmt i bilen. Arbeta ostört och privat med fönsterfilm som skapar insynsskydd. När du inte behöver ha luftkonditioneringen på med lika hög effekt sparar du dessutom bränsle.


Sitemap