Göteborgs universitet studentkår


göteborgs universitet studentkår

följa saks och många av våra råd och utskott för att få veta det senaste. Vi ses @saksgbg, genvägar till alla utbildningsråd: AUR, atUR, bUR, diUR, doR, entUR. Studenter och doktorander vid, sahlgrenska akademin, handelshögskolans i Göteborg studentkår (hhgs).göteborgs universitet studentkår

Genom att surfa vidare. Det finns fyra studentkårer vid. Göteborgs universitet och, göteborgs universitets studentkårer (GUS) är det centrala samarbetsorganet för tre av dessa. Göteborgs Universitet beställer din studentkår automatiskt ett Mecenatkort till dig.

Ansök om ett Mecenatkort här. Då kan du göra något av följande: Bli medlem i din studentkår, ansöka om ett Mecenatkort direkt hos oss. I GUS styrelse är alla medlemskårer representerade. Du kan registrera dig enkelt här på hemsidan och betala med kort eller få uppgifter för bankgirobetalning. Har du Mobilt Bank-ID eller ett gammalt konto är du igång direkt. Medlemskap för ett läsår (höst- och vårtermin) kostar bara 200 kronor.

Har du problem med din Mecenat så kontakta oss! FhUR, ftUR, loudUR, lUR, oUR, sUR. Har det gått en bit in på terminen utan att du har fått ditt digitala Mecenatkort? 6 av 9 tyckte detta var till hjälp. Vi jobbar också för att du ska få en så trygg, rolig och förmånlig studietid som möjligt. Digitalt kort direkt, ditt digitala kort skapas arbetsdagen efter att kåren beställt det. Sedan uppdaterar du ditt GU-kort: med saks-logga på kortet så är det ditt medlemskort. Tveka inte att kontakta oss om du har har några frågor eller kom och besök oss på Studenternas hus, mitt i Göteborg! Och alla utskott: Alarm, gAMEterna.

göteborgs universitet studentkår


Sitemap