Svenska kurs helsingborg


svenska kurs helsingborg

anpassat schema utifrån vad som passar dig och dina behov. Drömmer du om att lära dig ett nytt språk? Kontakta vår administratör Laura Sylvander så hjälper hon dig vidare. Prata med din rektor så hjälper hon dig. På Folkuniversitetet i Helsingborg har vi något för alla. Vi är inte störst ännu men redan bäst!

Kurser i svenska - Folkuniversitetet Helsingborg - Här finns vi - Folkuniversitetet BP Aktie Köpa eller sälja?

SFI-matte har undervisning en gång i veckan, i kurserna C och. Våra elever slutför sina kurser på rekordtid och med mycket bra resultat. Dagtid morgon.30 -.15 (måndag till fredag).00-12.00 (lördagar). De tar ansvar för sina studier och har en väl fungerande studieteknik. Vill du byta inriktning på jobbet eller vara kreativ i en keramikkurs? Våra elever är motiverade och studievana.

SAS - svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Helsingborg lär du dig också prata matematik och räkning, som är ett viktigt språkområde för dig, oavsett vad du ska jobba med i framtiden. Prova-på-lektion, varje onsdag klockan.30.30. Hos oss får du, utöver vardagssvenska, läsa grundläggande språkkunskap inom 3 olika yrkesområden (service, teknik, vård) och 3 olika fritidsområden (natur, kultur, hälsa- och motion). Du komma även besöka oss när det passar dig mellan klockan.00.00 måndag - fredag.

Solfångaren - maria församling - svenska kyrkan helsingborg, Stuvaregatan 4 helsingborg,


Sitemap