Advokat helsingborg familjerätt


advokat helsingborg familjerätt

företag som hamnat i en situation där företaget behöver struktureras om, antingen det gäller en likvidation där företaget ska avvecklas, eller en rekonstruktion där ett företag i knivig ekonomisk situation behöver hjälp att undvika konkurs. Genom att upprätta ett testamente och äktenskapsförord underlättas flera av de här processerna. Våra advokater kan hjälpa er med allt från att skriva avtal på korrekt sätt, till rekonstruktion av hela företag. Både du som är misstänkt för brott och du som blivit utsatt för brott har rätt att själv välja ett biträde. Det viktigaste för oss är att du ska känna dig trygg i processen, oavsett vilken sida av det du står på, och att du känner att du får allt stöd du behöver. Separation är en annan situation där man kan behöva hjälp med det juridiska. Det finns alla möjliga varianter på hur ett umgänge kan. Umgänge, ett barn har normalt rätt till umgänge med båda sina föräldrar. Advokat/delägare, annika Mars, advokatassistent, john Nielsen, advokat/delägare. Föräldrar kan vid en separation eller därefter hamna i konflikt om sina barn.

Våra medarbetare har alla sina specialområden, och hos oss kommer du därför alltid möta den person som kan din situation bäst. När utredningen är klar och om parterna fortfarande inte kan enas så kan tingsrätten sätta ut ärendet till huvudförhandling. Det kan handla om att en närstående har gått bort, en relation har fått ett slut, eller någon annan situation där tvister kring det juridiska kan uppstå.

På byrån arbetar advokaterna Johan Sederholm, Helene Ek Sederholm, Emilie Krook och Cecilia Johnsson och Rebecca Linde, biträdande jurist Lena Simmingskiöld samt våra assistenter Ajli Gunnarsson och Marina Johnsson. Advokatbyrå i Helsingborg Halmstad. Vi är en advokatbyrå som tillhandahåller särskild kompetens inom många rättsområden som bland annat fastighetsrätt, avtalsrätt brottmål.

Pub helsingborg
Romares väg 16 helsingborg

Det kan exempelvis handla om den ekonomiska fördelningen, boendefördelning eller vårdnadstvister. I andra fall kan det finnas svårigheter som gör att det inte bara blir en fråga om att fördela tid. I ärenden om barn är det tre olika delar som man har att ta ställning till:. Det ska bestämmas utifrån barnets bästa och man kan få ta hänsyn till föräldrarnas omsorgsförmåga, bostadsort och resor, etc. På advokataktiebolaget Advokatrådet i Helsingborg finns vi där för dig, vare sig du kommer till oss i egenskap av privatperson eller som representant för ett företag eller en annan verksamhet.


Sitemap