Örebro kommun skola24


örebro kommun skola24

nya noter stockholm indiv. There we could see the different labs and researches that hundreds of international scientist were studying. FÖLJ OSS PÅ instagram, veckobrev, vecka 47, klassråd. Uppgiften att vara landslagscoach i Entreprenörskap och affärsutveckling har Annika fått från branschorganisationen Handelsrådet. Our school trip to Cologne (Köln) in Germany was absolutely amazing. Read more Det finns fler sätt att studera än bakom en skolbänk. EN DEL FÖredrar teoretiska Ämnen. Read more Presentationsrutan Studie- och Yrkesledare på PW Ameer Zahroon Vad tycker du är bra med Prins Wilhelmgymnasiet?

Den kommer tas bort i framtiden. Förlängda öppettider.33-v.36:Mån-Fre 8-17. Detta är en temporär sida för att göra övergången lättare. På använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Utökade öppettider, vår support är tillgänglig för personal inom skolan. Ja, tack för ditt svar!

En ny uppdaterad version med flera förbättringar som visar ditt schema finns tillgänglig. Nedan hittar du instruktioner hur du ska göra för att komma åt den och ditt schema. Vårdnadshavare hänvisas till sin skola. Använd länken nedan för att komma till pilotskolornas anmälan för frånvaro och schema. Har du barn på Brunnsskolan, Engelbrektsskolan, Lundbyskolan, Norrbyskolan eller Mariebergsskolan så pågår just nu en pilot för frånvaro i skolan samt schema för fritidshem. Information för Lunds kommuns vårdnandshavare och personal om hur vi använder.

örebro kommun skola24


Sitemap