Gyllene prag öppettider göteborg


gyllene prag öppettider göteborg

moderbolag: Moderbolaget PoP AB, bolaget registrerat. Öppettider, måndag fredag:.00 sent, lördag söndag:.00 sent, lunch måndag fredag: 11-15. Vad är felaktigt på svartbäcken uppsala sidan? Mycket bra service och fantastisk mat.

Personalen lyckades missa att leverera tartarsåsen till min rätt,.Mer. Det finns tyvärr inte några recensioner eller betyg för Gyllene prag ännu, du kanske kan skriva en recension eller lämna ett betyg?  Vi har bliv. Även plus för deras urquell som till och med den mest öl-skeptiska i gänget brukar gilla. Kanske inte det "finaste" stället i stan, men med sin genuina och hemtrevliga approach ger detta ändå full poäng. F-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 56100 - Restaurangverksamhet, wikipediafoton från närområdet, wikipedia. Tack för ditt meddelande. Här kan du få njuta av det äkta Grekland.

Välkomna till Gyllene Prag den tjeckiska restaurangen i Göteborg! Vad har du för e-postaddress? Tre Indier, tre Indier är en åttaårig indisk restaurang belägen på Skanstorget i centrala Göteborg.

Manufakturgatan 21 göteborg, Aha festival göteborg, Affärer i lund öppettider,

Här hittar du mer information om restaurangen. Ett riktigt söndags-middags ställe med en schnitzel som man aldrig, och då menar jag aldrig, tröttnar på! Jag kan tyvärr inte prata för resten av menyn, då schnitzel är den stående beställningen. Fick bord i den inglasade utedelen. Östeuropeisk mat, Pilsner Urquell Tankovna och svensk konst. Du kan även läsa recensioner om Gyllene prag skrivna av användare direkt på vår sajt. Rapportera fel Gyllene Prag AB - Sveagatan. Dölj förslag, mykonos Grekisk Taverna, välkommen till Mykonos, en grekisk upplevelse i Göteborg! Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Gyllene prag i, göteborg.

Gyllene prag öppettider göteborg
gyllene prag öppettider göteborg


Sitemap