Parkering med släp stockholm


parkering med släp stockholm

du en nyckel från oss. 1436 räknar man att Stockholm blev Sveriges huvudstad när den fick stadsprivilegier 1 maj det året. Laddplatser innanför tullarna, välj område i listan nedan. Är den för långt bort kan du höra av dig till kommunen och be om dispens för att få stå på ett ställe där man vanligtvis inte får stå. Vill du betala med mobilen? Stockholms stad installerar laddstolpar i gatumiljö. Vill du hyra p-plats för din elbil, el-moped, el-MC eller elcykel? .

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Man förbinder sig också att hyra p-platsen i 12 månader. Då ska bara allting packas och flyttas. Tack vare det är det inte alltid så lätt att flytta i eller till Stockholm.

Ett enklare alternativ är att anlita ett företag med budtjänst. Kontakta kundservice så hjälper vi dig! Södermalm, vasastan/Norrmalm Östermalm, laddplatser utanför tullarna, välj område i listan nedan. Stora saker som köksbord, soffor och bokhyllor kan man leja bort till en firma så slipper du bry dig om parkeringstillstånd eller tunga lyft. Typ 2 Mode 3, typ 1 Mode 3, cEE. Det har medfört att Stockholm är en trång stad med smala gator och mycket som måste rustas upp varje år för att hålla vår växande standard. Gatorna kallas för laddgator. De kan komma och köra iväg allt som inte får plats i bilen. I Stockholms tätort är det svårt att ta sig fram som det.

Många kommuner i Stockholms län är med i projektet "Fixa laddplats" som vänder sig till de som bor i flerbostadshus i länet. För en förhyrd p-plats med laddningsmöjlighet tar Stockholm Parkering 400 kr, exkl. Ha en resväska packad med ombyten och en eller två kartonger nödproviant i fall ni inte orkar packa upp under första dagen.


Sitemap