Biograf saga stockholm öppettider


biograf saga stockholm öppettider

biograf. Den står förinställd på Stockholm och då bokar ni till fel Saga bio om ni inte ändrar till Alingsås. Bioklubben gäller ej i Alingsås. Har ni bokat biljetter som måste hämtas ut och kassan är stängd? Kassan svarar endast under öppettider och i mån av tid, kunder i kassan går före telefon. Telefon till kassan i Alingsås. Bioklubben är exklusivt för SF biografer.

Sefarat iran stockholm, Bra tobaksaffär stockholm,

Har du bokat till en film som visas inom 3 dagar, skall biljetterna vara hämtade ca 25-30 min innan filmen börjar. Detta gäller inte betalda biljetter. När du kommer till internetbokningen, börja med att ändra stad längst upp till vänster på sidan. HÄR och betala dem direkt på nätet. Används som biljett vid insläpp., biljetter som är bokade till en film skall ibland hämtas ut inom 3 dagar, annars försvinner dem. Så här kommer lite viktig information som kan vara nyttig för dig som är ny med detta bokningssystem., har ni betalat med kort? Då behöver ni ha med er något av följander 1) Kortet ni betalt med 2) Referensnummer av köpet (finns i mailet, EJ orderid) 3) QR koderna som kommer med mailet. De försvinner automatiskt en stund efter och är inget vi i kassan kan stoppa. . Information om nya bokningssystemet, i Samband med ägarbytet å gick vi över till SFs biljettsystem. Bilar fr n A till har tidigare handlat om Toyota-modellen Carina.

Kul i stockholm ungdom, Fiska i strömmen stockholm, Landskapsarkitekt stockholm stad, Hudmottagning stockholm kungsholmen,


Sitemap