Björn lunden bokföring


björn lunden bokföring

personal och företagsjuridik. Boken innehåller massor av konteringsmallar och exempel som visar hur du bokför olika affärstransaktioner. Till vad fungerar BL e bokföring? BokfÖring är en praktisk handbok för företag och föreningar. Andra funktioner som programmet ger dig är programsupport via e-post och telefon, obegränsat antal räkenskapsår, branschkontoplaner, balans och resultatrapport. Björn Lundén Information är ett kunskapsföretag som i mer än 30 år har förenklat företagande genom lättbegriplig information och praktiska verktyg inom skatt, redovisning, arbetsrätt och affärsjuridik. Ladda hem, fyll i och skriv. För 79 kr i månaden kan du göra din bokföring på ett smidigt sätt. BL e bokföring är ett webb baserat program som gör att du enkelt kan sköta din ekonomi via webben. Med hjälp av en CSR-förfrågan till Centrala skatteregistret kan du på ett enkelt sätt få uppgifter om vilka skatteavdrag du ska göra för dina anställda.

Det kan vara i någon av deras 80 böcker, genom dokumentmallar, i något av deras ekonomiprogram eller på någon av deras kurser. Boken är uppdaterad med senaste BAS-kontoplanen, anpassad till nya K2-reglerna (bfnar 2016:10 och bfnar 2017:3) och uppdaterad med de skatte- och momsregler som gäller från 2018. Deras mål är att vad du än undrar över inom dessa områden så ska du kunna få information. Björn Lundén Information (BL) håller dig uppdaterad inom ekonomi, juridik, skatt och personal. Dessutom ingår alla fördelar att alltid ha sin bokföring tillgänglig. Dokumentmallar Prisvärda dokumentmallar som hjälper dig att utforma korrekta dokument på nolltid.

Innehåller även anläggningsregister och möjlighet att redigera olika rapporter. BokfÖring är ett utmärkt uppslagsverk för alla som ägnar sig åt löpande redovisning. Alla transaktioner kommenteras utförligt på ett enkelt och begripligt språk. Mängder av konteringsexempel bidrar ytterligare till att du lättare förstår det här med bokföring. Ett mycket utförligt register gör att du alltid hittar det du letar efter.

Programmet ger dig stöd för förenklat årsboksslut, ekonomiöversikt, konteringsguide. Boken är inte anpassad till K1- eller K3-regelverket. Mer om BL e bokföring, det lättanvända bokföringsprogrammet BL e bokföring kan du börja använda omgående och i priset 79 kr / mån får du också programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. Alla transaktioner kommenteras utförligt på ett enkelt och begripligt språk. Samt momsrapport, skattedeklaration, och bokföringskontroll. Du går kurserna i kurslokal eller som eKurser på webben när det passar dig och i din takt. Bokför du enligt K1-regelverket, se boken Bokföring och bokslut i enskild firma. Du kan också hantera kontant- och fakturerings metoden samt alla former av momsredovisning. Gå till BL e bokföring här Läs mer om tips för bokföring online. Böckerna passar dig med enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag och hjälper dig att få ut mer av ditt företagande. Ekonomiprogram BL Administration, BL Ekonomi, BL Skatt, BL Bokslut och Digitala Företaget är program och applikationer som hjälper dig att sköta företagets bokföring, fakturering, löner, deklaration,.

Friskis&svettis björnövägen västerås, Balladen om oskar lunden,


Sitemap