Indisk restaurang nordstan göteborg


indisk restaurang nordstan göteborg

bord. Nu kommer konceptet till Göteborg, Majorna mer bestämt. La Fourchette SAS och restaurangen, i egenskap av personuppgiftsansvariga, behandlar personuppgifter i syfte av bokningshantering och upprätthållande av kundrelation. Trädgårdsgatan 2, Centrum Det händer grejer i gamla Café Sveas lokaler. Brewers Beer Bar är en modern öl-bar med mer microbryggt öl än du kan hantera. Nej du behöver hitta något bra inom gångavstånd där du kan pusta ut och sondera terrängen.

Butiker, caféer restauranger - Nordstanindisk restaurang nordstan göteborg

Vasagatan 40, Centrum Den hawaiianska rätten poké bowl har tagit Sverige med storm, vilket ju inte är så konstigt med tanke på att det till stor del handlar om att kombinera alla sina favoritingredienser i en och samma skål. Utöver restaurang och bageri ska Garveriet även fungera som en mötes- och samtalsplats för hållbar mat och det kommer även finnas konferenslokaler i den gamla industrimiljön. På Mr Lac fokuserar man på de sydostasiatiska köken och det utlovas smakkombinationer och kryddblandningar utöver det vanliga. Thörnströms kök öppnade 1997 och är ett säkert val om du är ute efter spännande mat och god dryck. I Göteborg finns sex restauranger med en stjärna var i Michelinguiden. Lunchtid serveras kinesisk husmanskost och den 2 mars öppnar Dubbel Dubbel även upp för middag med dim sum och handrullade dumplings på menyn. Utöver show- och middagsupplevelserna på The Concept öppnar även Kungsportshuset Matbar upp på nedervåningen. Laddar Öppettider idag onsdag 10-20 Öppettider idag onsdag 10-20, ordinarie öppettider, måndag 1020, tisdag 1020. Med nästan alla stans spårvagnar restaurang grillbuffe stockholm tar du dig till Nordstan. Modern konst pryder väggarna och den som är förtjust i atmosfären hos brorsan Juan Font kommer inte att bli besviken. En vin- och espressobar 550 meter från centralen, bar Centro är det rätta stället att påbörja (eller avsluta) varje resa till. På kvällen förvandlas baren/kaféet till en restaurang så om du gillar stället bör du komma tillbaka för middag och prova några av kökets enkla men delikata små rätter - på bilden syns en lågbakad gulbeta med blast och massor av pecorino.

P och Bar Himmel - Götaplatsen. På menyn hittar du allt från Fine de Claire-ostron till råbiff och annat gott. Där det länge har serverats svensk husmanskost under lunchtid är det nu dags för nya konceptet Geisha House: modern, men genuin asiatisk mat och sushi på autentiskt vis. Polhemsplatsen, Centrum Med populära krogar som Puta Madre och Basque på CV:t kan familjen Ingber det här med sydeuropeisk och latinamerikansk mat mer än väl. Matmässigt kommer fokus ligga på kolgrillat kött och burgare, men några vegoalternativ finns också. Ibland blir det rejält trångt men eftersom det är en snabbmatsrestaurang (om än en ovanligt bra sådan) stannar folk inte så länge. Kom gärna med tips till om du vet någon bra ny restaurang i Göteborg som vi har missat.


Sitemap