Bora santana instagram


bora santana instagram

po starom, te je poeo da se udvara mnogim uesnicama, ali je njegova izabranica Nataa Moskva, sa kojom se spekulie da je ve bio intiman pred kamerama, i da joj je priznao. Jovan Perii - Biografija 2018, Visina, Teina, Godite. Bora je inae omiljen kod pripadnica lepeg pola, jer u ali istie da ba njega jure sve uesnice Zadruge i da on ne zna kako da se odbrani, ali je Natai Moskvi obeao da e dobiti i klju od stana i klju od njegovog srca. To se tie Bore, Bora je legenda, on je moj brat, tako da mogu da ga prihvatim kako hoe, pa i kao ouha! Iako se u Zadruzi 1, Bora Santana esto verbalno sukobljavao sa Miljanom Kuli, on je meu prvima estitao roenje njenog prvenca eljka, te je pevao na urci koju je Kulika organizovala u svojoj kui u Niu.

Roendan dobio klavijature, poeo je da prati brojne pevae na nastupima i da zarauje pristojan novac za izdravanje svojih ostalih lanova porodice. Special thanks to: Zvake Za Mrsavljenje m/zvakezamrsavljenje fat Burn World: m/fatburnworld specijalni gosti: Ana Korac, Miki Djuricic (Kupinski Milan Milosevic, pas Zuta. Nisu nita imali, i mama i on su mi rekli. Ana Koki - Biografija 2018, Visina, Teina, Instagram, Facebook,.

bora santana instagram

Suzana Jovanovi - Biografija 2018, Visina, Teina. Foto: Pink/Instagram, u javnost je procurela informacija da su, bora Santana. Zovite njega, pa neka vam on kae - rekla je Ivana. Nita nije bilo, ja sam se malo zezao sa njom, nismo se muvali, ali nisam imao pojma da e ena da se kreno, nije bilo niega, nije bilo seksa, bilo je nenih dodira. Dosadno im je, nemaju ta da rade, pa se zezaju. Bora Santana biografija, mladi peva je roen kao Bora Marinkovi, u beogradskom naselju eleznik, te je sa 20 godina ostao bez majke i odrastao je sa dva brata, ocem i bakom, pa je kao pripadnik romske nacionalne manjine, esto bio suoen sa napadima i uvredama. O svojim podvizima sa devojkama, Bora je esto voleo da pria u Zadruzi 1, te se u tada pak u brojnim medijima pronela informacija da je peva HIV pozitivan to je on brzo demantovao, a pre svega jer su takve vesti veoma potresle njegovu baku. Nije bilo seksa, ali kao da jeste, bilo je ozbiljne "vataine". Nakon izlaska iz reality programa Zadruga 1, Bora Santana je bio u vezi sa majkom Mine Vrbaki, Ivanom Vrbaki, koja je pevaica, ali je istakao da mu se jako dopada i majka Sare Relji, Indira, za koju je u ali rekao da mora.

bora santana instagram


Sitemap