Levande lundagård


levande lundagård

sl oss ica nära uppsala öppettider ut Och gra livet levande igen. Jag vill hmta dig frn sorgen. Vi lovade varann att aldrig bli, som dom vi hade runt oss d Men vi ljuger bort oss sjlva. Nej den som ej följer med mängden kämpar tills han slutligt dör. Och gra livet levande igen, minns du nr vi tog oss upp, genom allt det dr som kvvde oss.

Att tyst och stilla adaptera fogligt böjd att passa. Vad annat kan vi gra nu N att dra ett strck och bryta upp. Dagar lggs till dagar, du vaknar, glider genom dom, som I en dvala, vind fr vg Och du str surrad vid din mast. Jag kom ej hit till världen för ett liv i evig tid jag vet hur nederlaget väntar mig i brand och strid.

Frn ett liv som har krt fast. Överlever gör den livsform som förmåner passa sig. Jag vill drmma vrlden ny igen, jag vet att transportstyrelsen göteborg adress allting are frlorat. Genom hst och vinter, vr Dom enda minnen jag har kvar. Dom sjer att man drmmer bst. Men på den sista dagen lyder jag ej någon nöd. D jag fick slss fr nt, d jag mste tro p dom drmmar som var vra. Det kan jag aldrig acceptera den vägen är å icket min. Den som ej går mot en ny norm den icket liknar mig. Och sen are vi dr nd, jag vill hmta dig frn sorgen.


Sitemap