Elektriker lärling uppsala


elektriker lärling uppsala

NCC. Lärlingselever kan söka extra lärlingsersättning på 1000 kronor i månaden hos CSN. Man kan börja som lärling under andra eller tredje läsåret. Läs utöver: särskild högskolebehörighet, dock ej naturvetenskaplig. Som yrkesarbetare på NCC erbjuds du flera spännande möjligheter. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt. Ger alltid de behörighetsnivåer, kunskapskrav och examensmål som utbildningen kräver. Under cirka 1,5 till 2,5 år, tiden är olika för olika yrken, jobbar du som lärling med lärlingslön. Våra medarbetare bygger bland annat hus, vägar, broar, tunnlar och anläggningar. Du kan välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon och Nordic Choice Hotels som redan är en lärlingsutbildning.

Lediga jobb - Detaljhandel och service - Service Elektrikerna Facket med kraft - Svenska Elektrikerförbundet Elektriker, sparkat uppåt sedan 2008

Fråga mig inte igen. Traditionell lärling, ett alternativ till att läsa bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet är att söka plats som traditionell lärling, exempelvis hos oss på NCC. Eleven kan få ersättning till och med vårterminen eleven fyller. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Som lärling har man ännu mer arbetsplatsförlagt lärande (APL) än klasskamraterna minst halva studietiden genomförs på en arbetsplats, från och med det läsår lärlingsfördjupningen påbörjats. En lärling får samma grundläggande yrkesutbildning som klasskamrater som inte valt att plugga som lärling. För att komma in i arbetet och få en varierad och bred utbildning som lärling på NCC tilldelas du en handledare. Yrkesteorin läser man in som distanskurser parallellt med arbetet i företaget och den praktiska delen lär du dig av dina erfarna kollegor och handledare. Läs mer om intressevisning här. Handledarens roll är att stötta lärlingen i sin utveckling och se till att denne lär sig flera olika arbetsmoment.

Airhop uppsala rabattkod
Transport uppsala stockholm
Elite hotel academia uppsala parkering


Sitemap