Vad ska man väga om man är 160


vad ska man väga om man är 160

säme och sämre! 14:17:38 - smarta jag tänk lite allvarligt. Hela mitt liv har jag varit mycker kortare och smalare än alla andra i min ålder. Snälla, jag går på fotboll 3 gånger i veckan, joggar när jag hinner och är aktiv på gympan i skolan. Tänk på att ni inte växt färdigt än och att det är skadligt att strunta i och äta.

Manhattan biograf stockholm sverige, Bo permanent jag husbil, Evenemang uppsala november 2018,

Jag har Aspberger, min doktor säger att jag väger för mycket?! Så länge du kan göra vad du vill och kan resa dig ur stolen utan att börja flåsa som en gris så bry dig inte! Min klassförståndare har dragit mig upp till matsalen de sneaste dagarna och då menar jag verkligen dragit mig upp. Jag hatar verkligen mig själv. Ja vad ska man säga. Efter att ha läst nästan alla kommentarer i denna artikel som för det mesta består utav 11-14 åringar som är i puberteten. 12:45:27 - simon kort tjockis jag är 145 och väger 58 kilo så alla som säger å nej jag väger 50 kilo och är 160 är jag överviktig? Så blir ni inte sjuk som jag (läs ni oxå om vad som kan hända om man inte får alla ämnen som kroppen behöver som tex c-vitamin). Jag vet det är jätte mycket alla i min klass väger 37-45 max och jag känner mig jätte fet. 09:14:24 - Lovisa Hej HejJag fyller 15 år i september och jag är 170 lång och väger 55 kg, vilket är normalt tror jag.


Sitemap