Lopp stockholm 2018


lopp stockholm 2018

har slopat den traditionella nummerlappen och använder istället funktionströjor från Adidas. Här kommer 10 millopp i Stockholm du inte får missa 2018! Datum: Malmö 5 maj, Umeå 26 maj, Stockholm 16 juni, Göteborg 15 september. Det är precis lagom med millopp för att hålla igång träning och löpformen utan att känna för mycket press så att löpning blir ett måste. Citylöparen är ett paketet med lopp mitt inne i Stockholm.

Rosa bandet loppet springs på Lidingöloppets sista. Loppet har en festlig stämning med en After Run med DJ:s, mingel och grillning när du går i mål. Löparnörden är ett paket med all sorts löpning; asfalt, skogsstigar och lervälling, Totalt åtta lopp med start från mars till november. Du springer på en sommarkväll och kan springa individuellt eller i lag.

Wasahof, stockholm
Buss från helsingborg till stockholm
Flygtid stockholm seoul

Passa på att springa och testa formen inför dom längre loppen som erbjuds på Lidingö. Du kan välja om du vill springa med eller utan tidtagning. Erövra hinder som innehåller klättring och ren styrka som du ska ta dig över, under och förbi. Intresset för evenemangen blev direkt stort och redan har det sålts drygt 1500 sthlm Challenge-paket för 2018. Du springer på asfalt, skogsstigar och grusvägar. Fram till 30 november kommer paketen att säljas. Kanske är detta lopp din start på tjejklassikern? Rosa bandet loppet (fd. Det är bara att fylla i din email här nedanför eller via vår hemsida! Sthlm10, 14 juni, stans hetaste 10 km-lopp. Ta med dina tjejkompisar till Gärdet i Stockholm och spring 10 km tillsammans med tusentals andra!

Stans klassiska 42 195 meter långa kraftprov.
Och i år är ett speciellt år eftersom Nordens största maratonlopp fyller 40 år och firar det med ny bansträckning.
Marathon Förberedelser inför Stockholm Marathon 2018.
Ska du springa Stockholm Marathon den?


Sitemap